espelmes de bateig

espelmes de bateig

espelmes de bateig

Oferim espelmes de bateig per a tots els gustos, de diferents mida i color. Espelmes amb flors, espelmes amb foto, espelmes pintades a ma i amb gran varietat de colors, espelmes amb cintes de colors, llises o amb dibuixos pels mes petits de casa. Espelmes amb complements, com xumets o llaços.

Combinen el pinçat clàssic amb cintes de colors i complements.

També, al mateix temps, oferim l’espelma de bateig mes clàssica.


espelmes de bateig fotografia

veladebautizofoto3 Espelma de bateig presonitzada amb la fotografia del nadó, amb un pinçat o amb cintes i flors, de diferent mida i colors

espelmes de bateig flors i cintes

14 Espelma de bateig decorada amb flors i cintes. Combinem l’espelma de bateig pinçada amb flors o amb cintes llises i amb dibuixos infantils.

espelmes de bateig dibuixos

surtido8 Espelma de bateig decorada amb dibuixos, com trens, nens o nenes... O amb dibuixos litúrgics, l’alfa i la omega, el pa i l’espiga...

espelmes de bateig clàssic

classic1 Espelma de bateig i de comunió amb quatre pinçats diferents, i amb una cinta daurada, rosa o blava. I de diferent mides.

espelmes de bateig curts/32cm

32cintabebe2 Gran varietat d’espelmes de bateig mes curtes, de 32cm de llarg, amb un pinçat clàssic o amb flors i cintes.

conjunt de bateig

fotoylazofotocintaazul Set de bateig que combina l’espelma de bateig amb dos espelmes com a records de bateig. Combinacions clàssiques, amb cinta, i amb foto.

regals i records de bateig

detalleabuelos2
Regals i records del mateix estil que l’espelma de bateig o de comunió que escullis. Espelmes clàssiques, amb cintes, i amb la fotografia.