espelmes de bateig fotografia

espelmes de bateig fotografia

espelmes de bateig fotografia

Oferim espelmes de bateig personalitzades amb la fotografia del nadó, pots escollir l’espelma amb un pinçat clàssic o amb cintes i flors. També la pots completar amb un record de bateig personalitzat amb la foto del nadó.

 


Mostra per pàgina
Ordena per

espelma de bateig foto baby

Espelma de bateig decorada amb una fotografia del nadó, dos cintes, dos perles, una flor o un osset, i dos corones de flors pinçades.

a partir de 22,50 *

Nou espelma de bateig foto

Espelma de bateig decorada amb una fotografia del nadó amb la data i el nom, dos cintes, dos perle i dos corones de flors pinçades. 

22,50 *

espelma de bateig foto i llaç

Espelma de bateig, amb una fotografia del nadó amb la data i el nom del dia del bateig, una cinta, flors, una perla amb un llaç i un xumet.

22,50 *

espelma de bateig foto i flor

Espelma de bateig decorada amb una fotografia del nadó amb la data i el nom, una cinta, de flors, una perla i un llaç blanc. I un xumet.

22,50 *

Nou regal de bateig-foto cinta 10x5 cm

Espelma decorada amb una fotografia del nadó amb la data i el nom del bateig, dos cintes y dos perles blanques... Blau, rosa o blanc crema.

12,00 *

regal de bateig-foto llaç 16x5 cm

Espelma decorada amb la fotografia del nadó amb la data i el nom del bateig, dos corones de flors pinçades, una cinta, un llaç i un xumet...

16,00 *
*
El precio incluye el IVA