espelmes de bateig curts/32cm

espelmes de bateig curts/32cm

espelmes de bateig curts/32cm

Oferim una gran varietat d’espelmes de bateig i espelmes de comunió més curtes, de 32cm de llarg, amb un pinçat clàssic o amb flors i cintes. La pots escollir blanca, o amb el pinçat de color blau i rosa. També pots trobar a la nostra web records de bateig que es combinen amb aquest models.


Mostra per pàgina
Ordena per
1 - 20 de 31 resultats

Nou espelma de bateig-32 blanc-30x2cm

Espelma de bateig decorada amb una rosa blanca, espiga blanca i una tela blanca. Minimalista, maca i agradable. Un sol color, blanc.

a partir de 9,00 *

Nou espelma de bateig – 32 elefants

Espelma de bateig curta, decorada amb un pinçat i una cinta en espiral, dos perles blanques. Te dibuixos d’elefants amb cors. Rosa o blau.

a partir de 9,00 *

Nou espelma de bateig - 32 espiral

Espelma de bateig curta, descorada amb un pinçat en espiral, un ram de flors i ràfia blanca. Dos colors, rosa i blau.

a partir de 9,00 *

Nou espelma de bateig- 32 seda

Espelma de bateig mes curta, decorada amb flors pinçades, un ram de flors i un llaç. La pots escollir en tres colors, blanc, rosa i blau.

a partir de 9,00 *

Nou espelma de bateig-32 ras

Espelma de bateig mes curta, decorada amb flors pinçades, un ram de flors i una cinta creuada. Colors, amb la cinta blanca, rosa i blau.

a partir de 12,00 *

Nou espelma de bateig- 32 margarida

Espelma de bateigmes curta, amb una cinta i una espiral pinçada, y una margarida a cada extrem. Quatre colors, blanc, rosa, blau i verd.

a partir de 12,00 *

Nou espelma de bateig-32 cinta nadó rosa o blau 01

Espelma de bateig mes curta, amb un pinçat en flor, una cinta, dos llaços, dos perles, una papallona o un osset. Dibuixos de robeta de nadó.

a partir de 9,00 *

Nou espelma de bateig-32 cinta nadó rosa o blau 02

Espelma de bateig curta, amb un pinçat en flor, una cinta, un llaç, una perla i una papallona o un osset. Amb dibuixos de robeta de nadó.

a partir de 9,00 *

espelma de bateig-32 cinta nadó cors

Espelma de bateig mes curta, amb un pinçat en flor i una cinta en espiral, i un llaç amb una perla. Cinta amb dibuixos de cors.

a partir de 6,50 *

espelma de bateig-32 clàssic

Espelma de bateig mes curta i decorada amb un pinçat clàssic i cinta daurada. La pots escollir en tres colors, blanca, rosa o blau.

a partir de 6,30 *

espelma de bateig – 32 flors i papallones

Espelma de bateig mes curta, amb una cinta perforada en espiral, flors i papallones amb perles. La pots escollir de color blau o rosa.

 
a partir de 9,00 *

espelma de bateig-32 clàssic flor espiral

Espelma de bateig mes curta y decorada amb flors i una espiral pinçada, amb cinta daurada. Tres colors, blanca, rosa o blau.

a partir de 6,30 *

espelma de bateig-32 osset

Espelma de bateig mes curta, amb una cinta en espiral, un llaç, dos perles i ossets. La cinta i els ossets poden ser blau, rosa o blanc.

 
a partir de 9,00 *

espelma de bateig-32 flor clàssic

Espelma de bateig mes curta decorada amb flors i un clàssic pinçat, i cinta daurada. La pots escollir en tres colors, blanca, rosa o blau.

a partir de 6,30 *

espelma de bateig-32 cotxet

Espelma de bateig mes curta, amb una cinta blanca en espiral, un llaç, dos perles i cotxets. Els cotxets poden ser blau, rosa o blanc.

 
a partir de 9,00 *

espelma de bateig-32 lliri

Espelma de bateig mes curta decorada amb flors i una espiral pinçada, cinta de color i un lliri. Tres colors, blanca, rosa o blau.

a partir de 6,50 *

espelma de bateig-32 cinta

Espelma de bateig mes curta, decorada amb un pinçat clássic i cinta de color. La pots escollir en tres colors, blanca, rosa o blau.

a partir de 8,00 *

espelma de bateig-32 cinta nadó osset 01

Espelma de bateig curta, amb un pinçat en flor, una cinta en espiral, un llaç, un xumet, i dos perles. Dibuixos d’ossets, xumets i biberons.

a partir de 9,00 *

espelma de bateig-32 cinta nadó osset 02

Espelma de bateig curta, amb un pinçat en flor y una cinta, un llaç amb un xumet, i una perla blanca.Dibuixos d’ossets, xumets i biberons.

a partir de 9,00 *

espelma de bateig – 32 baby 01

Espelma de bateig mes curta, amb flors pinçades en espiral, una cinta, perles, un llaç i un xumet. Dibuixos de cotxets, llitets bressol...

 
a partir de 9,00 *
*
El precio incluye el IVA
 
1 - 20 de 31 resultats