regals i records de bateig

regals i records de bateig

regals i records de bateig

Oferim una gran varietat d’espelmes que es combinen amb l’espelma de bateig o de comunió que escullis. Aquí ho trobaràs per separat, i podràs triar la quantitat que vulguis. Disposem de l’espelma mes clàssica, l’espelma amb cinta, y l’espelma amb la fotografia.


Mostra per pàgina
Ordena per
1 - 20 de 21 resultats

Nou regal de bateig-foto cinta 10x5 cm

Espelma decorada amb una fotografia del nadó amb la data i el nom del bateig, dos cintes y dos perles blanques... Blau, rosa o blanc crema.

12,00 *

regal de bateig-foto llaç 16x5 cm

Espelma decorada amb la fotografia del nadó amb la data i el nom del bateig, dos corones de flors pinçades, una cinta, un llaç i un xumet...

16,00 *

regal de bateig-cinta xumet

Espelma decorada amb un pinçat clàssic, cinta, un llaç i un xumet. La cinta i el llaç en blau, rosa i blanc crema. El xumet, blau i rosa.

 
a partir de 10,00 *

Nou Record de bateig-sabates de bebè (color: rosa/pink)

Record-detall de Bateig, són dos sabates de porcellana,de bebè, en rosa o blava, units amb un llacet de seda. Ideal per unir una targeta de record

3,60 *
En existencies

platet bebé

Platet Bebè, ideal per a record de bateig, decorat en rosa o blava, amb un bebè, nen o nena

4,80 *
En existencies

regal de bateig-cinta nadó cors

Espelma decorada amb dos corones de flors pinçades, una cinta amb una perla. En rosa o  blau. Cinta amb dibuixos de cors.

 
a partir de 10,00 *

regal de bateig-cinta nadó osset-01

Espelma decorada amb un pinçat clàssic, una cinta, un llaç, un xumet i una perla. La cinta te dibuixos d’ossets, xumets i biberons.

a partir de 10,00 *

regal de bateig-cinta nadó osset-02

Espelma decorada amb dos corones de flors pinçades, una cint, un llaç, un xumet i una perla. Amb dibuixos d’ossets, xumets i biberons.

a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó osset-03

Espelma decorada amb un pinçat dibuixant una sanefa en zig-zag, una cinta, un llaç, un xumet i una perla. Ossets, xumets i biberons.

a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó ocellet-01

Espelma decorada amb un pinçat clàssic, una cinta amb un llaç, un xumet i una perla. La cinta te dibuixos d’ocellets i flors.

a partir de 10,00 *

regal de bateig-cinta nadó ocellet-02

Espelma decorada amb dos corones de flors pinçades, una cinta, un llaç, un xumet i una perla. La cinta te dibuixos d’ocellets i flors.

a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó ocellet-03

Espelma decorada amb un pinçat dibuixant una sanefa en zig-zag, una cinta, un llaç, un xumet i una perla. Dibuixos d’ocellets i flors.

a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó mussol-01

Espelma decorada amb un pinçat clàssic, una cinta y una perla blanca. La cinta te dibuixos de mussols de diferents color.

 
a partir de 10,00 *

regal de bateig-cinta nadó mussol-02

Espelma decorada amb dos corones de flors pinçades, una cinta amb una perla blanca. La cinta te dibuixos de mussols de diferents color.

 
a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó mussol-03

Espelma decorada amb un pinçat dibuixant una sanefa en zig-zag, una cinta amb una perla. Dibuixos de mussols de diferents color.

 
a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó pollets-01

Espelma decorada amb un pinçat clàssic, una cinta, un llaç blanc, un xumet i una perla. La cinta te dibuixos de pollets. En blau o rosa.

a partir de 10,00 *

regal de bateig-cinta nadó pollets-02

Espelma decorada amb dos corones de flors pinçades, una cinta, un llaç i un xumet, i una perlaa. La cinta te dibuixos de pollets.

a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó pollets-03

Espelma decorada amb un pinçat dibuixant una sanefa en zig-zag, una cinta, un llaç, un xumet, i una perla. La cinta te dibuixos de pollets.

a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó cargols-01

Espelma decorada amb un pinçat clàssic, una cinta, un xumet y una perla. La cinta te dibuixos de cargols, flors i papallones.

a partir de 12,00 *

regal de bateig-cinta nadó cargols-02

Espelma decorada amb dos corones de flors pinçades, una cinta amb un xumet i una perla. Dibuixos de cargols, flors i papallones.

a partir de 12,00 *
*
El precio incluye el IVA
 
1 - 20 de 21 resultats