flors i cintes

flors i cintes

flors i cintes

Oferim una gran varietat d’espelmes de bateig que combinen el pinçat clàssic amb flors i cintes. També pots trobar les espelmes llises amb flors i cintes, i de diferent mida. Pots completar aquesta espelma amb record de bateig del mateix estil

 


Mostra per pàgina
Ordena per
1 - 20 de 26 resultats

Nou espelma de bateig papallones i cotxets

Espelma de bateig blanca, decorada amb una cinta,cotxets i papallones fets de cera en rosa o blava amb una perla blanca i un ramet de color.

a partir de 15,00 *

Nou espelma de bateig-40 elefants

Espelma de bateig decorada amb un pinsat i una cinta en espiral i dues perles blanques. La cinta té dibuixos d'elefants i cors.

a partir de 12,00 *

Nou Espelma de bateig-40elefants i flor 40x3 cm

Espelma de bateig decorada amb flors pinsades i una cinta en espiral, flores blanques amb ràfia i perles blanques. Amb elefants i cors.

a partir de 12,50 *

Nou espelma de bateig-40 nadó

Espelma de bateig, decorada amb flors pinsades i una cinta en espiral, una flor rosa o amb un osset blau. Amb dibuixos de robeta de nadó.

a partir de 12,00 *

espelma de bateig – baby

Espelma de bateig, amb flors pinçades, una cinta i un llaç amb una flor rosa o un osset blau. Dibuixos de cotxets, llitets bressol...

 
a partir de 12,00 *

espelma de bateig – osset

Espelma de bateig, amb una cinta en espiral, un llaç, perles i ossets. La cinta i els ossets la pots escollir de color blau, rosa o blanc.

 
a partir de 12,00 *

espelma de bateig – flors i papallones

Espelma de bateig decorada amb una cinta perforada en espiral, flors i papallones amb perles. La pots escollir de color blau o rosa.

 
a partir de 12,00 *

espelma de bateig- formes

Espelma de bateig de color, amb una cinta en espiral, dos perles i ossets, cors, cotxets i papallones. En color blau, rosa o blanc.

 
a partir de 12,40 *

espelma de bateig-40 blanc cinta nadó osset

Espelma de bateig, decorada amb una cinta en espiral, dos llaços i dos perles. La cinta te dibuixos d’ossets, xumets i biberons.

a partir de 12,00 *

espelma de bateig-40 Blanc

Espelma de bateig blanca, decorada amb una cinta creuada rosa o blava, dos llaços amb una perla blanca i un ram de color.

a partir de 12,00 *

espelma de bateig/blanc

Espelma de bateig decorada amb una rosa blanca, espiga blanca i una tela blanca. Minimalista, maca i agradable. Un sol color, blanc.

a partir de 17,00 *

espelma de bateig-flor lliri

Espelma de bateig decorada amb elements florals i ràfia, amb un lliri. La pots escollir en tres colors, groc, rosa i blau.

a partir de 14,85 *

espelma de bateig-quadrat

Espelma de bateig quadrada y decorada amb pinçats clàssics, cinta de color i un ram de flors. Tres colors, groc, rosa i blau.

a partir de 16,50 *

espelma de bateig-flor espiral

Espelma de bateig decorada amb un pinçat en espiral, un ram de flors i ràfia. La pots escollir en tres colors, groc, rosa i blau.

a partir de 16,50 *

espelma de bateig-seda

Espelma de bateig decorada amb flors pinçades, un ram de flors i un llaç blanc. La pots escollir en tres colors, groc, rosa i blau.

a partir de 16,50 *

espelma de bateig-flor clàssic 51x2,5 cm

Espelma de bateig decorada amb elements florals i ràfia, la pots escollir en tres colors, groc, rosa i blau.

a partir de 14,85 *

espelma de bateig-ras

Espelma de bateig decorada amb flors pinçades, un ram de flors i una cinta creuada. Tres colors, amb la cinta blanca, rosa i blau.

a partir de 16,50 *

espelma de bateig-margarida 100gr

Espelma de bateig, amb flors i una espiral pinçada, amb una cinta y una margarida a cada extrem. Quatre colors, grog, rosa, blau i verd.

a partir de 7,60 *

espelma de bateig-margarida 150gr

Espelma de bateig decorada amb flors i una espiral pinçada, una cinta y una margarida a cada extrem. Quatre colors, grog, rosa, blau i verd.

a partir de 11,40 *

espelma de bateig-margarida 200gr

Espelma de bateig decorada amb flors i una espiral pinçada, una cinta y una margarida a cada extrem. Quatre colors, grog, rosa, blau i verd.

a partir de 15,20 *
*
El precio incluye el IVA
 
1 - 20 de 26 resultats