Gran varietat d'espelmes, formes i colors, espelmes i ciris de bateig. Els nostres productes són artesanals. Espelmes per festes, espelmes nadalenques, per decorar els teus esdeveniments, espelmes d'aniversari, espelmes de jardí, espelmes que floten, espelmes antimosquits, espelmes perfumades i de cera vegetal.


També oferim la venda al major per professionals, botigues i distribuïdors. Informat aquí: Professionals.

 Dilluns  matí tancat - Dissabte obert matins

Horari de 10 a 13,30 i de 5 a 8,30

Podem realitzar entregues en 48 hores.

LLiurament estandar 4,90€


abc-Love-You-Cerabella 7,5 x 9 cm.
a partir de 17,50 € *
Nou
Espelma de bateig-40elefants i flor 40x3 cm
espelma de bateig-flor lliri
a partir de 14,85 € *
Nou
Cremadors per a Cera vegetal/essències
a partir de 12,50 € *
espelma de bateig-litúrgic olivera
a partir de 22,00 € *
Nou
gots perfumats mel /cera vegetal-Cerabella
*
El precio incluye el IVA
 

espelmes de bateig

classic1 Tenim una gran veritat d’espelmes de bateig, per tots els gustos y de diferent mida. Pots combinar la teva espelma amb un record de bateig.

espelmes de bateig fotografia

veladebautizofoto3 Espelma de bateig presonitzada amb la fotografia del nadó, amb un pinçat o amb cintes i flors, de diferent mida i colors.

flors i cintes

14 Espelma de bateig decorada amb flors i cintes. Combinem l’espelma de bateig pinçada amb flors o amb cintes llises i amb dibuixos infantils.

espelmes de bateig dibuixos

surtido8 Espelma de bateig decorada amb dibuixos, com trens, nens o nenes, globus... O amb dibuixos litúrgics, l’alfa i la omega, el pa i l’espiga...

espelmes de bateig clàssic

classic1 Espelma de bateig i espelma de comunió decorada amb quatre pinçats diferents, i amb una cinta daurada, rosa o blava. I de diferent mides.

espelmes de bateig curts/32cm

32cintabebe2 Gran varietat d’espelmes de bateig mes curtes, de 32cm de llarg, amb un pinçat clàssic o amb flors i cintes.

regals i records de bateig

detalleabuelos2
Regals i records del mateix estil que l’espelma de bateig o de comunió que escullis. Espelmes clàssiques, amb cintes, i amb la fotografia.

aniversari

velafelicidades3
Espelmes d’aniversari, espelmes amb forma de número i de fantasia, de molts colors i mides.

espelmes nadal

9175-vela-con-estrella-roja Espelmes nadalenques de moltes formes, colors i amb cintes. Complements per decorar i regalar.

fanalets, canelobres i porta espelmes.

5483

Canelobres i porta espelmes de metall i de ceràmica. Tots els models ja tenen inclosa l'espelma. De diferents formes, mides i colors.

 

boutique-Cerabella

velalataperfumada Espelmes amb aroma a gessamí, violeta, olivera, espelmes amb aroma a piruleta, meló, cítrics. Perfumar sense aerosols.

cera vegetal

velaperfumetarro Les espelmes de cera vegetal es cera natural que s’obté a partir de la soja i del coco. Espelmes natural amb un toc d’aroma.

Cremadors/porta Encens

quemador-1

 Llums halògens

 d'intensitat regulable-

 Llums/evaporadors

 elèctrics de ceràmica.

Especials, per a l'evaporació

de  la cera vegetal, 

perfums y ambientadors

candelasperfumadas Perfums sense aerosols, candeles de fusta perfumades amb aroma a àmbar, gessamí, violeta, poma, vainilla... Perfuma sense aerosols.

venta professionals i majoristes

ventaprofesionales Oferim la venta al major per botigues y distribuïdors. Registrat com a professional i podràs tenir accés als preus de majorista.